lauantai 27. elokuuta 2011

Tracon-suunnitelmia & tagi

Tracon lähenee huimaavaa vauhtia ja päätin jo hyvän aikaa sitten, että jätän pukuilut taas suosiolla pukuilematta. Viimeiset viikot ovat olleet aikamoista hulabaloota, sillä onnistuin jonkin onnenkantamoisen kautta pääsemään Tampereen ammattikorkeakouluun elokuvan ja television koulutusohjelmaan. Tästä on seurannut luonnollisesti Massiivinen Säätö (TM) muuttotouhujen ja informaatioähkyn merkeissä, mutta odotan jo innolla koska pääsen yhdistämään oppiaineeni ja cosplayn - siitä kuitenkin lisää mahdollisesti joskus myöhemmin.

Cosplayn puuttuminen ei onneksi ole ennenkään estänyt coniin lähtöä. Katselin jo, että ohjelmakartassa olisi vaikka mitä kivaa nähtävää, mutta olemme taas varanneet taidekujapöydän Annun, Johiksen ja Bernerin voimin, joten saa nähdä, onko minulla aikaa juosta ohjelmissa. Laitan toivoni ohjelmien videointiin. Enivei, tulkaa ihmeessä tervehtimään, mikäli satutte eksymään taidekujan lähelle. Meidät löytää pöydästä nro 33.
Sen verran olen eksynyt työpuolellekin, että meidän olisi tarkoitus taas Biitin kanssa juontaa Cosplay-deittiä. Minua pyydettiin osallistumaan myös Inside the cosplayer's studio -paneeliin ja kanssapanelistini ovat fiksua ja filmaattista väkeä, joten ainakin heitä kannattaa tulla kuulemaan. ;3

 Ja tästä hienosti päivän muihin aiheisiin. Käsky ehti käydä jo sekä Yumin että Fukkan (vai Fukan?) suunnalta, joten tehdäänpä tämä pidempään cosplay-blogeissa kiertänyt haaste nyt vihdoin ja viimein. Hommahan toimi näin:

On kuusi asiaa jotka sinun täytyy kertoa. 3 negatiivista ja 3 positiivista, tietysti rehellisesti. Lopuksi tagaat kuusi blogaajaa ja linkkaat blogin alle sen, joka sinut tagasi.

Kolme negatiivista asiaa jotka sinun täytyy kertoa.
1.Cossi, joka on vähiten suosikkisi ja syy.
2.Huonoin kokemus conissa.
3.Huonoin conisi ja syy.

Kolme postiivista asiaa jotka täytyy kertoa. 
1. Lempicossisi ja syy.
2. Paras kokemus conissa.
3. Paras conisi ja syy.

Negatiiviset
1. Ai kamala, heti lähdetään liikkeelle vaikeilla kysymyksillä. Minulla taitaa olla kaikissa puvuissani jotain mitä tahtoisin korjata tai mihin en ole muuten vain tyytyväinen, mutta sanoisin ehkä kuitenkin, että Fullmetal Alchemistin Envy. Vaikka se ehkä onkin vanhempia pukuja paremmin tehty, en yksinkertaisesti tuntenut oloani sen kanssa kovinkaan mukavaksi ja conin jälkeen tuli mietittyä paljon, että miksi, oi miksi.

Lähes ainoa kuva jonka kehtaan näyttää tästä puvusta, hurrdurr.

2. Olen jauhanut tästäkin jo aivan tarpeeksi, joten lyhyesti vuonna kivi ja keppi ilkeä setä, joka sanoi pahasti kun cosplayasin Ropeconissa magmatiimiläistä Pokémonista. Ei se oikeastaan enää vaivaa, onpahan vain jäänyt mieleen.

3. Tsukicon 2009. Tarpeeksi sanottu.


Positiiviset
1. Vincent Valentine ja Gwendolyn ovat tasoissa, jos lempipukua mietitään. Nautin todella paljon koko Vincentin työprosessista, Gwendolyniä taas on hirmuisen kivaa pitää päällä.


2. En osaa valita erityistä lempikokemusta koska yleensä jokaisella tapahtumalla on omat huippuhetkensä, joten valitsen mieleenpainuvimman. Ensimmäinen Iso tapahtuma, johon osallistuin oli Animecon IV vuonna 2006. Cosplayasin Fullmetal Alchemistin Edwardia ja odottelin tapahtuma-alueen pihalla kavereitani, jotka olivat lähteneet sisälle katsomaan jotakin ohjelmaa. Taisin näyttää vähän eksyneeltä, sillä eräs conikävijöistä lähestyi minua ja alkoi laulaa Melissaa. Minulla ei tosin vieläkään ole mitään hajua kuka se oli, muistan vain että se piristi päivääni todella paljon.

3. Ääh, minun on hirveän vaikeaa laittaa tapahtumia paremmuusjärjestykseen, sillä kuten tuossa edellisessä kohdassa sanoin, jokaisella tapahtumalla on omat huippuhetkensä (ja vastaavasti aallonpohjansa). Lisäksi aika kultaa muistot, eli vanhempia tapahtumia on vaikeampi vertailla sellaisten kanssa, jotka ovat vielä tuoreessa muistissa. Ropecon, Tracon ja uutena nousijana Desucon ovat lempitapahtumiani, mutten taida osata määritellä parasta coniani sen paremmin.
Minut taganneet linkkailinkin jo tuonne ylös. Ja koska minusta tuntuu, että kaikki ja kaikkien äidit on jo ehditty tagailla, sanotaan vaikka, että sinut on tagattu jos jaloissasi on vihreät sukat.

Ps. Heittelin tuonne Assyraporttiin pari kuvaa. Ei näytä enää niin kamalalta tekstiseinältä.

3 kommenttia:

  1. 1.Cossi, joka on vähiten suosikkisi ja syy.
    -> Minusta tuo KUVA on silti yksiä hienoimpia mitä sinun cosseista on otettu, oli sitten sinusta pukuna kuinka inhokki tahansa c.

    VastaaPoista
  2. Sazz: No baww, kiitos. :''D Itselaukaisimella ja keittiön verhoilla saa ihmeitä aikaan.

    VastaaPoista