Blogista

Kukkii se perunakin on cosplayblogi, joka monen muun vastaavanlaisen tapaan on perustettu kevättalvella 2010 - tarkemmin sanottuna ensimmäinen teksti on julkaistu sunnuntaina 21.3.2010.

Kirjoitan pääasiassa siksi, että minusta on hauskaa jakaa ajatuksiani ja aikaansaannoksiani muiden kanssa. Mikäli jotakuta oikeasti sattuu kiinnostamaan, sen parempi - ja kuten ensimmäisessä entryssäni totesin, tuskin kirjoittamisesta ainakaan mitään haittaa on.

En ole kovin hyvä analysoivammassa tekstissä enkä edes seuraa skeneä ihan niin aktiivisesti kuin ehkä voisin, joten en luultavasti tule kirjoittamaan esimerkiksi syväluotauksia nykynuorten conikäyttäytymisestä tai spekulointeja ensi kauden ”massacosplaysta”. Pyrin keskittymään siihen, mitä harrastus on minulle henkilökohtaisella tasolla. Jos koen Anikin foorumeiden viimeisimmän puheenaiheen koskettavan jollain tasolla itseäni, luultavasti kirjoitan siitä jotain. Muussa tapauksessa tyydyn seuraamaan keskustelua sivummalta.

Erityisesti work in progresseja yritän jakaa enemmän, koska minusta on mielettömän siistiä nähdä ja tutkia, kuinka jokin asia loppujen lopuksi on laitettu kasaan ja alkaa toimia. Varsinaisen cosplayn lisäksi kirjoittelen muistakin käsityö/pukuilujutuista ja jonkin sortin coniraporttejakin yritän luonnollisesti kirjoittaa aina, kun olen jostain tapahtumasta kotiutunut.

TL;DR: Yritän kirjoittaa sellaisista aiheista, joista itsekin haluaisin lukea.

Ulkoasun kuvan on ottanut Upaa.

perunaprofeetta@tumblr
perunaprofeetta@twitter
eamilia@deviantART