tiistai 6. maaliskuuta 2012

Kaveriarvostus

Aloitin tämän merkinnän kirjoittamisen viime vuonna aikomuksenani julkaista se ystävänpäivänä, mutta koska en ehtinyt ajoissa, suunnittelin sen julkaisemista täksi vuodeksi. Unohdin kuitenkin koko jutun ja nyt päivämäärä on taas kaukana takana, mutta mitäs tuosta, kai niitä kavereita voi arvostaa muutenkin. :D
 Sen lisäksi, että cosplay on mitä maininoin tapa monenlaisten kädentaitojen harjoittamiseen, se myös tuo ihmisiä yhteen. En kykene edes laskemaan niitä lukemattomia hienoja hetkiä, jotka olen pukujen ansiosta saanut kokea ja upeita ihmisiä, joihin minulla on ollut kunnia tutustua. Oli kyseessä sitten nopea keskusteluhetki tai pidemmälle kehittynyt ystävyyssuhde, cosplaylla on ollut nykyiseen tuttavaverkostooni suuri vaikutus. Voin vain kiittää ja ihmetellä.
 Tähän kohtaan olisi kuulunut "ystävänpäivän kunniaksi halusin jakaa joitain merkkipaaluja ja hyviin muistoihin liittyviä kuvia", mutta koska tosiaan olen armottomasti myöhässä (tai vaihtoehtoisesti tosi hyvin etuajassa), saatte muuten vain kaunista kuvamateriaalia.

Tsukicon 07. Tapasin ensimmäisen kerran Pablon ja Meritursaan ja tutustuin Yumiin yhteisen ystävän kautta, koska jännästi näissä piireissä pyörii Torkkelilaisia.

Suomen ensimmäinen Cosplay-deitti Traconissa 08! Minä vein naisen, vaikka jouduin kisaamaan Yumia vastaan. Hähää. >:D Varmaan se sermi auttoi. Tui tui kun näytetään pieniltä. Joku sinitukkainen ei selvästi osannut leikata otsahiuksia.

 Ensimmäinen ~photoshoot-miitti~ järjestettiin muistaakseni joskus tässä välissä. Yht'äkkiä hirveästi uusia tuttavuuksia, mm. J-rakun porukka, ja jos en ihan pieleen muista, myös Ninnu ja Rige.


Seuraavan kesän Animeconiin päädyimme Yumin kanssa tekemään paricosplayna Atlantica-pyrstöt. Nykyään itseä ehkä vähän nolottaa tuo oma puku, mutta ainakin päivä oli hauska. Emme laittaneet pyrstöihin vetoketjuja tai muita hienouksia, joten kierimme, pompimme ja olimme kannettavina koko päivän.


Samaisen tapahtuman sunnuntaipäivä oli allekirjoittaneen ensimmäinen minihamekokemus tyylikkäiden Silent Hill -monstereiden kanssa. Kahden muun Nursen yhteystiedot olen valitettavasti hukannut, mutta vasemmanpuoleisin on Meritursas ja Valtiel on Pablo. Päivän paras kommentti: "Kato, noi on Resident Evilistä!"

Kesä oli photoshootteja täynnä ja jokaiseen tuli uutta porukkaa. Kiiltäviksi vakiokalusteiksi jäivät mm. lefrin, Lirlys, Islienne sekä Cardiopathy. Alempi kuva on itse asiassa seuraavalta kesältä, mutta tykkään meidän hobittijaloista liikaa.


Kaverit pelastivat jälleen, kun vuoden 09 Traconissa ensimmäistä kertaa päällä ollut Vincent osoittautui astetta hankalammaksi puvuksi. Kiitokset erityisesti Weenylle ja Ficille, henkilökohtaisille kantajalleni ja tyynylleni. Samaisessa tapahtumassa juonsimme myös Biitin kanssa ensimmäistä kertaa deittiä, mutta siitä en löytänyt kuvaa. :c

2010 oli Maailmanloppua Personan tahdissa, no-ei-oikeestaan-cosplayta-mut-silti-hauskaa-ystävien-kanssa-penkkareita, Ouran-tyyliin laajennettu Cosplay-deitti ja harmittavasti kutistunut Odin Sphere -ryhmä (jonka joku Trinode vielä valtasi).

Talvella pidettiin myös viimeisin iso photoshoot-miitti vuosipäivän kunniaksi. Kivasti huomaa kehityksen sekä ihmisten puvuissa, taustavalinnoissa, että kameralaadussa, jos vertaa tuohon ensimmäisen photiksen ryhmäkuvaan. Kaikkea sitä ehtii parissa vuodessa tapahtua.

Tämän jälkeen itselläni alkoi hiljaiskausi pukuilun suhteen, mutta haluan mainita vielä kesän 11 Desuconin L4D-photoshootin, koska tutustuin sielläkin uusiin ihmisiin, hengasin vanhojen tuttujen kanssa ja koska se on edelleen paras conin yhteydessä pidetty photoshoot, jossa olen ollut mukana. Moi Biitti, AG, Johis, Berneri ja kumppanit!

Tarkoitus oli pistää vielä lisää kuvia, joissa on ihan vaan hauskaa porukalla, mutta tässä alkaa jo olla sen verran materiaalia, että ehkä annan olla. Pääpointtina tässä kuitenkin oli se, että tykkään teistä kaikista hirveästi, olen ilmoinen että olen saanut tutustua teihin ja toivon että tuntisin teidät vielä paremmin. Koskee myös teitä, joista en löytänyt kuvia tai joihin olen tutustunut muuten kuin cosplayn välityksellä ja joita ei siksi välttämättä mainittu.

10 kommenttia:

 1. Herranjumala jäin tuojottamaan tuota Atlantica-cossias O_o En yhtää hoksannu sinuksi, vaikka olen ennenkin tuohon DA törmännyt. Ihan sika hyvännäkönen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. dsdsd, kiitos? :''D Nykyään en tosiaan ehkä kehtaisi mennä noin julkisesti, mutta hyvä että edes pari vuotta sitten oli pokkaa!

   Poista
 2. .... :--DDDD Franciksen levitoiva käsi. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. .....EN EES HUOMANNUT ENNEN KUIN SANOIT.
   :--------D

   Poista
 3. "Minä vein naisen, vaikka jouduin kisaamaan Yumia vastaan. Hähää. >:D Varmaan se sermi auttoi."

  Ensinnäkin, baw, tosi nätisti sanottu, vaikkei silleen... suoraan... tai niiku. Silleen. Joo. Mutta höpsö, mitkään sermit auttaneet, rehdisti voitit ja niin on hyvä. :3 Plus pääsin kanssasi treffeille Traconissa 2010!

  Möy, tykkään sinusta. ;3;

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin joo, ja syy sille, miksi ehkä näytetään niin pieniltä johtuu varmaan siitä, että oltiin 16-vuotiaita. Se on PIENI. DD:

   Poista
  2. <3<3<3 *u*

   Joo, äläpä! Silloin sitä aatteli että "ooh olenpas iso jo" mut ei jösses kun nyt katsoo noita kuvia. Kunnon vauvanaamat. D:

   Poista
 4. Vau, meinas tulla tippa silmään kun luin tän. Vitsit kun sitä miettii millon me tavattiin sillon way back in the day kun oltiin kakaroita ja juostiin ympäriinsä. Mmmmm kyllä kaipaan niitä aikoja kun oli vielä semi-huoletonta elämää. Hyviä muistoja pakko sanoa.

  <3

  VastaaPoista