keskiviikko 21. maaliskuuta 2012

Synttärit + cosplay-portfolio

Katselin tuossa kalenteria ja ihmettelin, miksi tämä 21. päivä tuntuu soittavan päässäni kelloja kun tajusin, että tänään blogilla taitaa olla kaksivuotissynttärit. Suunnitelmia oli aiemmin ulkoasun uudistamisesta ja jostain muusta ~speshuulista~ kirjoituksen tekemisestä, mutta pääsi koko homma taas vaihteeksi unohtumaan.

Askartelin vuoden alussa kotisivujeni jatkoksi cosplay-portfolion, ja vaikka minun piti vielä hienosäätää sitä, ehkä kehtaan mainostaa linkkiä jo nyt näin synttäreiden kunniaksi. Uutta materiaalia ei vielä pahemmin löydy (ainakaan heille, jotka seuraavat minua deviantARTin puolella), mutta tarkoitus olisi ainakin kirjoittaa uudestaan parit tutoriaalit ja lisäillä kuvia.

Cosplay on jäänyt reippaasti taka-alalle, kun minulla on kuluneen pimeän vuodenajan mittaan ollut ongelmia terveyteni kanssa, mutta kevättä kohti mennään, joten ehkä tämä tästä. En kehtaa julkaista täällä blogissa minkäänlaista pukusuunnitelmalistaa tai edes tapahtuma-ajatuksia, koska menen todennäköisesti tapahtumiin sen perusteella, millainen fiilis on päivää tai paria ennen h-hetkeä. Haluaisin photoshoottailla enemmän, mutta eipä sitäkään välttämättä kannata tehdä, jos ei ole asuja kuvattavaksi...
 Varoittelen siis ennalta, että blogi todennäköisesti hiljenee entisestään (koska enhän minä nyt päivittele harvakseltaan tai mitään, krhm); luonnoksissa kyllä olisi useampikin teksti odottamassa puhtaaksi kirjoittamista, mutta koen tipahtaneeni ~skenestä~ sen verran, että annan niiden muhia vielä ainakin toistaiseksi.

Milloin teitä stalkkereita muuten tuli noin paljon? En ole muistanut seurata laskureita, joten minulla ei ole valitettavasti tarjota mitään erikoista viidenkymmenen lukijan tai kymmenentuhannen kävijän rajan ylittymisen kunniaksi, mutta isot kiitokset teille kaikille siitä huolimatta. Toivottavasti selviän enemmän tai vähemmän kunnialla seuraavankin vuoden. :D

4 kommenttia:

 1. PHOTOSHOOTING, YES. PLZ. AG WANTS YOU. B<_b

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. OK, sanokaa vaan koska ja missä! u_u7

   Poista
 2. Myöhäinen kommentti on myöhäinen, mutta photoshooting yes plz! On vähitellen alkanut kaipaamaan shoottailua, etenkin kun täällä kuusessa siihen ei hirveän usein ole mahdollisuutta. :C Ehkä sitä taas jossain vaiheessa pääsis..!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo! Sinäkin mukaan shoottailemaan! ;A;

   Poista