perjantai 5. elokuuta 2011

Yht' äkkiä, Assembly

Istun parhaillani Hartwall-areenan yläkatsomossa seuranani kaverin miniläppäri ja sen nukkuva omistaja. Yksi ainoa valonsäde lankeaa vastapäisen katsomon oviaukosta tietokonepaikoille; halli on pimeä näyttöjä, jouluvaloja ja satunnaisia muita valonlähteitä lukuun ottamatta. PRESS PLAY ON TAPE -yhtyeen konsertin pitäisi alkaa suunnilleen vartin sisällä ja odotukset ovat korkealla, sillä eilinen MACHINAE SUPREMACYn keikka oli suoraan sanottuna mahtava. Konserttia ennen halli täyttyy kilpaa pauhaavasta musiikista, Epic Sax Guyn, Nyan Catin ja ties minkä meemujen äänikirjosta. Ensikertalaiselle tapahtuma on ollut varsin muikea, nähtävää ja kuultavaa on ollut paljon ja uutuudenviehätys tekee kaikesta kymmenen kertaa hienompaa.

En osaa kirjoittaa tällä näppäimistöllä enkä näe mitään, joten typoan hatkuvast jatkuvastio jatkuvasti. Ilmaiset korvatulpat olivat äsken loppuneet, mutta nyt niitä jaetaan taas. Konsertti on viisi minuuttia myöhässä  ja 64k Intro Compo Jury on peruttu, ilmoittaa päälavan valkokangas. Lavalle ilmestyy juontaja, joka lahjoo ihmisiä ilmaisilla t-paidoilla - se tuntuu toimivan, porukkaa juoksee lavan eteen. Juontaja sanoo ettei tarvitsisi - sinne menivät ilmaistuotteet.

Ilmeisesti jonkinlaista väliohjelmaa odotellessa, lisää ilmaspaitoja niille jotka huutavat kappaleen nimen nopeimmin. "Live very soon". Koneesta loppuu kohta akku, mutta onneksi konsertti alkaa juuri.

4 kommenttia:

 1. Jännä lukea vaihteeksi tällaista reportaasin omaista kirjoitusta preesensissä. Tulee kutkuttava ja jännä olo, kohta tapahtuu!

  VastaaPoista
 2. Ja aijoo, onnea paljon kolmannesta sijasta! <3

  VastaaPoista
 3. Oisit nyt mainninnu että "ähähähä 3 sija cossi-kisas :p"

  VastaaPoista
 4. Yumi: Hii, kiitos! *u*

  Rullarinkeli: No tää nyt oli vähän tämmöinen väliaikapäivitys. :''D Aattelin kirjoittaa kunnollisemman tapahtumaraportin ja mainita kisasta sitten sen yhteydessä.

  VastaaPoista