lauantai 1. syyskuuta 2012

Leopardikuosia, punasilmiä ja Liebster-palkinto

Se pieni, mutta vähän järkevämpi osa minusta huutaa kurkku suorana, että nyt hei nainen, mitä hittoa olet tekemässä. Valitettavasti kierolla ja masokistisella osalla on kovempi ääni.

Saanko esitellä: Traconin cosplay-kohteeni

Kavereiden kanssa tuli ei-kovin-kauan-sitten puhetta Traconin puvuista. Sanoivat tekevänsä Turret-gijinkoja Portalista, joten tietysti piti heti kysyä, olisiko toinen heistä paikalla Animal Kingin viehettävässä leopardikuosissa. No, ei ollut, mutta jotenkin onnistuin puolivahingossa nakittamaan itseni kyseiseen rooliin.

En valita, tykkään kummastakin Portal-pelistä ihan simona ja olen pitkään halunnut cosplayata niistä jotakin, mutta hahmoja on niin vähän, etten ole oikein tienny, että ketä. Olen pitkään halunnut kokeilla myös jonkin simppelin gijinka-asun tekemistä tai kasaamista ja leipardikuosi/eläinprintit noin yleensä on niin ihanan kamala asia, ettei niille voi sanoa ei.

Gijinkoissa on se mukava puoli, että niiden kanssa saa vapaasti käyttää omaa mielikuvitustaan, kun virallisia referenssikuvia ei ole. Kaverit olivat jo katselleet inspiraatioksi muiden tekemiä versioita ja heillä oli ~visio~ puvuista, joten minun ei enää ihan hirveästi tarvinnut tehdä aivotyötä. Vielä pitäisi palaveerata turrettien maskeerauksesta, mutta muuten mennään turtleneck-bodysuiteilla, sukkahousuilla ja punaisilla ledeillä.

Tilasimme turreteille myös punaiset piilolinssit. Hain omani postista toissapäivänä ja tänään innostuin leikkimään meikkien kanssa, koska halusin kerrankin harjoitella etukäteen.

:---------------------------D

En ehkä kestä! Lopputulos oli niin ihanan jäätävä, etten tiedä, miten päin tässä pitäisi olla. Traconiin meikki on toivon mukaan vielä vähän dramaattisempi, mutta pitää tosiaan sopia jokin yhtenäinen linja kavereiden kanssa. Yritin ottaa piilolinsseistä lähikuvaa, mutta se ei valitettavasti tahtonut onnistua tällä ikivanhalla digipokkarilla. Mistä tulikin mieleen, että pitää oikeasti käydä ostamassa parempaan kameraan se uusi laturi ennen conia...

Bodysuit on tilattu eBaysta, mutta se yksi löytynyt leopardikuvioinen turtleneck-malli oli turhan hintava, joten ostin halvemman mallin ja päätin kierrättää sen alla toppia Envyn puvusta. Hyvin toimii. Kruunu, peruukki ja sukkahousut löytyivät jo omasta takaa, mutta odottelemme vielä, että turretit saisivat postista käsineet. Ja koska turreteilla pitää luonnollisesti olla jonkin sortin hakuvalo/lasertähtäin, askartelimme myös sellaiset. Omani on vielä vähän kesken (lähinnä pitää kehitellä kiinnityssysteemi alustoppiin), mutta näyttää pimeässä tällä hetkellä tältä:

Pohjalla polkupyörän varoitusvalo, päällä mustaa kontaktimuovia.
Eli kaiken kaikkiaan kyseessä on aika ghetto-cosplay - mutta ei se mitään, meillä on hauskaa. : D Jos tämä vaikka inspiroisi jatkamaan niitä vähän raskaampia projektejä pitkästä aikaa.


Ja lopuksi, sain Berneriltä Liebster-palkinnon! Kiitos kaunis, laitetaan vahinko kiertämään:

"Liebster-palkinnon ajatuksena on saada huomiota blogeille joilla on alle 200 seuraajaa! Tässä ohjeet:

1. Kiitä antakaa, linkitä bloggaaja joka palkinnon antoi sinulle.
2. Valitse viisi blogia joilla on alle 200 seuraajaa, ja kerro se heille blogikommentilla.
3. Toivo että palkinnon saaneet ihmiset antavat sen eteenpäin omille vähemmän tiedetyille suosikkiblogeilleen!"

Tosin nämä piirit taitaa olla sen verran pienet, että koitin etsiä listalta ihmisiä, joilla on alle 50 seuraajaa. Ojennan palkinnon seuraaville:

Sumussa / Creativity Far From HomeToisinaan aika hajottavaa... / Craft-os / Outoa ompelua

1 kommentti:

  1. Leopardikuosi + bodysuit = OHMYGOD. Rakastan näitä mielikuvia jo valmiiksi. Nyt ei kykene, pitää nähdä livenä. Niin ihanan hirveää. :-DDDDDD

    VastaaPoista