torstai 6. syyskuuta 2012

Taidekujalle!

Ylihuominen jännättää jo kovasti hyvällä tavalla. Sain viimeisen tarran piirrettyä eilen, kirjanmerkit ja kortit tulivat postissa tiistaina, joten nyt pitää tehdä enää ihan pientä hienosäätöä Animal Kingiin ja siivota kämppä, sillä taidekujaporukkamme saapuu tänne huomenillalla. Oma tarjontani pöydässä näyttää kutakuinkin tältä:

Tarjolla ainakin Final Fantasya, Okamia, Journeyta, Mononokea,
Personaa, Portalia, Assassin's Creedia ja ripaus originaalituotoksia.

Vanhat Portal-tarrat sekä Nanaki ja Amaterasu -kortit (sekä tietysti paremmat kuvat muistakin tuotteista) löytyvät DeviantART-tililtäni. Uudet tarrat puuttuvat vielä kuvasta, sillä saan ne vasta huomenna. Tällaisia olen kuitenkin tehtaillut.
Tilasin ensimmäistä kertaa kirjanmerkit valmiiksi laminoituna, ja täytyy kyllä sanoa, että eron kotilaminointiin huomaa! Merkit ovat paljon taipuisampia, eikä niissä ole ikäviä ylimääräisiä reunoja. Lisäksi minulla oli mahdollisuus ottaa merkit kaksipuoleisina, joten totta ihmeessä otin! Näyttää kirjan välissä siistiltä nyt, kun kummaltakaan puolelta ei paista tylsän valkoinen tausta. : D


Lisäksi teen paikanpäällä avaimenperiä hintaan 8 e/kpl. Tuo minulle referenssikuva jostakin hahmosta tai kuvaile sellainen minulle sanallisesti (tosin kuvan kanssa minun on helpompi työskennellä), niin maalaan hahmostasi pienen kaksipuoleisen potretin. Avaimenperä on valmis todennäköisesti tunnissa tai parissa, ellei palvelu ruuhkaudu.

Esimerkkihahmoina Amaterasu, Viral, Altaïr ja Berneri.

Ja vielä muistinvirkistykseksi pöytien sijainti,
eli onnennumerot 2 & 3:


Toivottavasti nähdään conissa! Mitään ei tarvitse ostaa, mutta ihmisiä on aina kiva tavata. : D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti