maanantai 14. lokakuuta 2013

Meikkitestejä

Tumblrin puolella useampi kaveri on viime aikoina tehnyt cosplay-meikkitestejä, joten minäkin halusin. Tähän ei tietenkään liittynyt mitenkään se, että maratoonasin viime viikolla erästä nimeltämainitsematonta titaanianimea, hys hys. Olen menneisyydessä ollut muutenkin vähän tylsä cosplay-meikkieni kanssa ja haluaisin paremmin oppia korostamaan kasvojen piirteitä eri tavoilla. Koska peruukkeja löytyy varastosta jo muutama ja nautin tällä hetkellä syyslomasta, ajoitus innostukseen meni aika nappiin.

Koska kyseessä on nimenomaan testejä, kaikki vaatteetkin ovat luokkaa jotain-vähän-sinnepäin. Kuvat saa klikkailtua isommiksi, kuvaajakrediitit Weenylle!

Rico Brzenska - Shingeki no Kyojin

Tästä se lähti. Halusin tehdä itselleni kasuaalin meikin (koska armeija), mutta näyttää silti selvästi naiselta. Yritin korostaa kulmakarvojen lyhyyttä, mutta jos päädyn oikeasti tekemään tämän, varmaan joko nypin tai piilotan ylimääräiset karvat kunnolla. Lasit ovat omani ja koska silmienväri täsmää, tähän ei tarvitsisi välttämättä hankkia piilolinssejä. Peruukin olen aikoinaan muokannut Togainun Touyalle.

Armin Arlert - Shingeki no Kyojin

Armin on babu ja minua vähän houkuttelisi joku hahmo myös Scouting Legionista koska sitten ei olisi niin orpo olo jos päädyn kuvaamaan kavereiden kanssa... Toisaalta tykkään ihan hirveästi sarjan naisista ja ilman binderiä on aina vähän mukavampaa. Arminin meikki oli siinä mielessä hankala, että piti yrittää saada piirteistä miehisemmät näyttämättä liian vanhalta tai kulmikkaalta. Joku minulle tumblan puolella ehdotteli jo He-Mania, joten onnistumisesta en ole ihan varma. : D Peruukki on oikeasti lähempänä Nicki Minajia, photoshoppailin värin laiskasti oikeammaksi. 

Tsukimi Kurashita - Kuragehime

Tsukimi on edelleen henkilökohtaisella hahmolistallani erittäin korkealla. Yritin pitää meikin taas mahdollisimman minimissä, käytin ruskeaa kajaalia ja ihan aavistuksen poskipunaa ja huulipunaa (poskipunaa olisi tosin näin jälkikäteen katsottuna voinut olla reippaamminkin). Lisäksi harjasin kulmakarvat vastakarvaan, jotta ne näyttäisivät vähän sekaisemmilta. Vasta nyt äsken tajusin että hahmollahan kuuluisi olla pisamia, sen siitä saa kun ei ole tapittanut referenssejä kunnolla pariin vuoteen...

Mamiina - Simoun

Mamiina on prinsessakomplekseineen ihan toisessa päässä edellisiin verrattuna. Tekoripset, nypityt kulmakarvat ja kasvonpiirteiden selkeämpi rajaaminen. Poskipunaa olisi taas saanut olla enemmän, en vielä ihan erota millainen määrä meikkiä on valokuvaan sopiva. Mamiinalla ei virallisesti ole huulipunaa, mutta ajattelin, että se sopisi. Peruukki on ihan hahmoa varten hankittu useampi vuosi takaperin, mutta sitä ei ole vielä mitenkään muokattu, kieritin letit vaan nopeasti pään ympäri kuvia varten. Kravaattia varten heitin kaulan ympärille sukkahousut, kaappicosplayta parhaimmillaan. : D

 
Yamuraiha - Magi - The labyrinth of Magic


Halusin kokeilla rajata silmät eri tavalla (olen erityisen arka tekemään alarajausta koska minulla on niin raskaat luomet), joten Yamu pääsi koekaniiniksi kun sopiva peruukki löytyi. Pyyhin puolet huulipunasta pois ja levitin poskipunaa lisää, nyt sitä alkaa vihdoinkin olla tarpeeksi. Kulmakarvat jäävät vähän piiloon, mutta piirsin niiden kaaren lempeämmäksi kuin Mamiinalla.

Kaiken kaikkiaan meikeillä leikkiminen oli oikein hauskaa! Tätä pitäisi varmaan harrastaa enemmänkin. Meinasin loppuun postata vielä parit derput, mutta tässä alkaa olla jo sen verran kuvia, että laitan ne huomenna erikseen.

3 kommenttia:

  1. Uguu kun on nätti Wepi ja niin paljon vaihtelevaisuutta meikeissä ja uu! ;_; <3

    VastaaPoista
  2. Hahmo jolla on pisamia! Tuskailen aina omieni kanssa kun niitä ei tahdo millään saada peittoon. Peiteväri nro 3 lähtee testiin, epäilen sen peittävyyttä kyllä kesäolosuhteissa..

    VastaaPoista