tiistai 30. heinäkuuta 2013

Päliväivitys

Kokisin ehkä huonoa omaatuntoa laiskahkosta päivitystahdista, jos en jossain välissä kevättä olisi herännyt siihen totuuteen, että siinä vaiheessa kun kirjoittamisesta ottaa liikaa paineita, teksti ei tunnu ~omalta~ ja blogaaminen on lähempänä työtä kuin harrastusta, on ehkä ihan sama lopettaa.

Huomasin, että minulla on luonnoksissa puolivalmis raportti Tampere kupliista, jonne olin oikeasti pitkästä aikaa kasannut cosplayta. En kuitenkaan ole vieläkään saanut tapahtumasta kuvia, joita ilman kirjoitusta on vähän turha julkaista, koska en oikeasti tehnyt mitään niin jännää, että siitä jaksaisi pelkästään lukea. : D

Alkukesästä kävin pyörähtämässä Japanissa, jonka takia en kerennyt coneihin edes peruspulliaiseksi. Ehkä kuitenkin pystyn elämään tämän kanssa. En ole ihan varma, kehtaanko raportoida matkasta tänne blogiin sen kummemmin - cosplayhin matka ei liittynyt mitenkään, mutta toisaalta haluaisin suositella esimerkiksi muutamia majapaikkojamme siltä varalta, että lukijakunnasta joku on suunnittelemassa Japaninlomaa.

Menneenä viikonloppuna oli omalta osaltani kesän ainoa con, eli Ropecon. En alkanut väsäämään uutta pukua koska tarvitsin palautumisaikaa Japanin jälkeen, mutta viimehetken päähänpiston takia istuin taas pitkästä aikaa tapahtumaa edeltävänä iltana ompelukoneen ääressä. Pääsin kuitenkin ajoissa nukkumaan ja huomasin, että oli tosi kivaa askarrella ilman kiirepaniikkia. Yllättävää sinäänsä. :---D Tästä kuitenkin lisää omassa merkinnässään, jahka olen saanut valokuvat. Jos ei nyt tarvitsisi odotella puolta vuotta...


Väliin fiiliksiä Moskovan lentokentältä.
Näen vieläkin painajaisia.

Ja sit joku tällänen tägihomma, joka ei myöskään liity cosplayhin, mut' Berna niin nätisti kommentoi että kai tää pitää tehdä. En kirjoita mitään jännää enää loppuun, eli jos ei yhtään kiinnosta, lukemisen voi lopettaa än-yy-tee-nyt.

1. Onko sinulla lempikukkaa? Mikä se on?
- Ei oikeastaan - kasvitietoni rajoittuu ala-asteeseen + siihen mitä opin partiossa, ja siitäkin vähästä on suurin osa unohtunut.

2. Millaiset luonteenpiirteet ovat sinulla turn off?
- Se, ettei ihminen pysty tekemään minkäänlaisia kompromisseja alkaa aika nopeasti ottaa pattiin.

3. Missä voisit kuvitella olevasi 10 vuoden päästä?
- Ei apua, osaako kukaan oikeasti vastata tällaisiin? Mulla menee ajatukset aina ihan takkuun. Tiedän just ja just missä olen ensi viikolla, ensi vuodesta ei ole mitään hajua. Ahdistaa ajatella noin pitkälle. D:

4. Onko sinulla parasta ystävää vai vain useampia kavereita?
- En tykkää laittaa ihmisiä tärkeysjärjestykseen, ajattelen seurustelukumppaniakin hyvänä ystävänä. Eli useita kavereita kai.

5. Oletko aamuvirkku vai nautitko valvomisesta?
- Oon mielelläni öitä hereillä, mutta toisaalta minusta on myös kiva herätä aikaisin ilman kiirettä. Jälkimmäinen ei yleensä onnistu, koska vuorokausirytmi tuppaa lipsumaan.

6. Mikä on/oli lempiaiheesi peruskoulussa?
- Yllättääkö ketään jos sanon, että kuvataide ja tekniset käsityöt. :D

7. Oletko ollut koskaan lentokoneessa?
- Viimeksi muutama viikko sitten.

8. Pitäisikö sinun olla tekemässä juuri nyt jotain ihan muuta?
- Ei oikeastaan, nukkumaan ajattelin kohta mennä.

9. Paikkakunta missä asut tällä hetkellä?
- Tampere.

10. Kuulutko kirkkoon?
- En.

11. Vaikuttavatko kummitustarinat sinuun mitenkään? (esim. Creepypasta)
- Yleensä jännitän itse tilanteessa (eli kun luen/katson/minulle kerrotaan jotain) ja säikähdän kaikkea tosi helposti, mutta en enää sen jälkeen. En esimerkiksi näe painajaisia kauhujuttujen takia.

Tähän piti keksiä omia kysymyksiä ja tägätä muita ihmisiä, mutta en yhtään tiedä kenelle laittaisin vahingon kiertämään, joten olen paha ihminen enkä keksi kysymyksiäkään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti