tiistai 19. kesäkuuta 2012

Korvasiivet

Taisin tuossa taannoin lupailla askartelupäivitystä. Tämä on kyllä jo vähän vanha juttu (etenkin niille jotka stalkkaavat minua deviantARTin tai tumblrin puolella), mutta raportoidaan nyt kuitenkin, että saadaan tänne blogiin vaihteeksi jotain pirteämpää tekstiä.

Puolisen vuotta sitten (*köh*) eli viime joulukuussa kerroin tekeväni korvaläppiä. Läpät ovat olleet itse asiassa valmiina viime huhtikuusta, mutten ole saanut aikaiseksi kirjoitella niistä.Tai no, eipä niistä nyt pahemmin sanottavaa edes ole. Pohja on tehty vesihuovuttamalla, pintakerrokset neulahuovuttamalla. Alkuperäisenä suunnitelmana oli laittaa kerroksiin lisää yksityiskohtia harmaasta langasta tuon mustan kaveriksi, mutten pitänyt siitä miltä se näytti, joten purin harmaan pois. Panta on ostettu Seppälän poistolaarista. Tuntui kyllä hirveän hyvältä saada pitkästä aikaa jotain valmiiksi, joten pitänee jatkaa tällaisten pienten ja hiljaisten projektien tekoa.

Loppuun mainos, koska tässä on hyvä rako: Cosplay blog... with a brain! -blogissa on kevään mittaan julkaistu sarja cosplay-valokuvaukseen liittyviä artikkeleita, jotka kannattaa ehdottomasti lukaista läpi mikäli aihe kiinnostaa. Linkitän ne suoraan tähän, koska tekstejä on julkaistu pikkuhiljaa eikä niitä ole linkitetty toisiinsa.2 kommenttia:

 1. ME GUSTA MUCHO valokuvausmerkintöjä! <3

  Ja läpät on edelleen sikahienot. Purpur haluaisin vain paijailla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On ilo jakaa hyvää tekstiä!

   Ja hihi, kiitos. 'u'

   Poista