lauantai 30. huhtikuuta 2011

Terveisiä maailmalta, haasteita ja muuta kivaa

On se kumma, kun en osaa pitäytyä edes tapahtumalistassa muutamaa päivää kauempaa. Jouduin sittenkin jättämään Tampere kupliin väliin, sillä lähdin seuraavana päivänä kiertämään Eurooppaa. Enkä taida ehtiä Bakaconiinkaan, sillä yhdet pääsykokeet osuvat saman viikonlopun perjantaille, eikä minulla ole enää hirveästi energiaa reissata. Toivotaan nyt, että edes sinne Desuconiin pääsisin, vaikken ole alkuvuoden suunnitelmista huolimatta osallistumassa Eurocosplay-karsintoihinkaan - nyt ei yksinkertaisesti ole kaiken maailman valmistujais- ja pääsykoehässäkän lisäksi minkään sortin inspiraatiota tehdä Orpheusta tai mitään muutakaan kisakelpoista pukua valmiiksi.

Matkani takia blogikin on ollut hiljainen, vaikka minulla oli suuria suunnitelmia tehdä jonkin sortin synttäripäivitys vielä ennen lähtöäni - monen muun tavoin Kukkii se perunakin täytti nimittäin vuoden 21.3. Unohdin kuitenkin, mitä jännää minulla oli mielessäni (muuta kuin ulkoasun päivittäminen), joten juhlapäivityksen sijaan heittelen tähän jo useammallakin blogaajalla kiertäneen haasteen, jonka YumiKoyuki minulle lähetti. You are beautiful -tunnustus on tarkoitettu kaikille blogistanian näteille blogikirjoittajille. Tunnustuksen saaja haastetaan julkaisemaan 3-5 ennen julkaisematonta kuvaa omasta elämästään (oman kameran kätköistä) pienten selitysten kera ja jakamaan tunnustus eteenpäin kolmelle (3) muulle!


Tämä menee nyt ehkä vähän offtopiciksi, mutta koska minulla ei ole hirveästi julkaisemattomia cosplaykuvia itsestäni (varsinkaan omasta kamerasta), ajattelin esitellä vähän cosplayn ulkopuolista elämää.

...paitsi etten oikein löytänyt arkipäiväisiäkään kuvia. :''D Lukuun ottamatta sellaisia, joissa on muitakin ihmisiä, enkä tiedä tykkäävätkö kaverit hirveästi, jos alan postailla heitä tänne ilman lupaa... No, tullaan toimeen sillä mitä on.


Aiemmin mainostamallani reissulla otettu kuva öisestä Prahasta. Matkustimme ystäväni kanssa reilun kahden ja puolen viikon aikana Ruotsin, Tanskan, Alankomaiden, Belgian, Ranskan, Italian, Itävallan, Tšekin ja Saksan läpi, ja kyseinen reissu on helposti hienoin koskaan tekemäni joistakin hieman... hmm... kyseenalaisista majoituspaikoista huolimatta. Valitettavasti asu, jota olin ajatellut mukaan ei ehtinyt valmiiksi, mutta toisaalta se ei jaksa harmittaa, sillä rinkka oli tarpeeksi painava muutenkin ja välipysähdyksemme olivat sen verran nopeita, että suurin osa ajasta meni turistinähtävyyksien metsästämiseen.Kuvan maastonakit ovat olennainen osa perhettä. Etualan koira Siri on mamma, ilmeikäs on nuorimmainen Puru ja takimmainen isosisko Aruruu, tuttavallisemmin Aru.Jos tähän sitä "naiskauneutta" kaivattiin, niin löytyipäs sittenkin kuva, joka on melkein cosplayta. Useaan otteeseen mainittu Gwendolynin mekko alkuperäisessä käytössään, eli wanhojentanssipukuna.


Vink vink, kuva liikkuu kun sitä klikkaa.

Lopuksi kauniita kesämuistoja photoshoot-miitistä vuodelta 2008. Löysin Isliennen kuvaaman sarjan, joka oli niin kaunis että minun oli pakko muokata siitä nopeasti animaatio. Minäkin kuulun näemmä kuminaamojen aatelistoon.

Olisi hirmuisen kivaa saada porukkaa taas pitkästä aikaa kasaan, sillä onnistuin miittien kautta tutustumaan todella moneen ihanaan ihmiseen ja ne olivat minulle muutenkin cosplayn kannalta tärkeää aikaa. Uskaltaisin jopa väittää, että niillä on voinut olla suomalaisten harrastajien (ainakin nuorempien) asenteisiin vaikutusta yleisemmälläkin tasolla, sillä en ainakaan muista, että ennen miittejä kotimaassa oltaisiin muutamia yksityishenkilöitä lukuun ottamatta kuvattu asuja hirveästi muutoin, kuin itse tapahtumissa. Saatan tosin olla väärässäkin.

En tykkää tagailla ketään (ja stalkkauslistallani on liikaa nättejä ihmisiä), joten huijaan ja tagaan kaikki, jotka sattuivat lukemaan haasteen ja haluavat sen tehdä.

Ja ai niin, hyvää vappua kaikille!

2 kommenttia:

  1. Kuminaamagiffi oli tosi hieno .D
    Ja nakit söpöjä, en ensikatsomiselta meinannut huomata, että siellä tosiaan oli kolme niitä .)

    VastaaPoista