sunnuntai 13. helmikuuta 2011

Tekotukkia

Lähiposti ilmoitti muutama päivä sitten, että olin saanut kirjatun kirjeen. Koska minulle suunnatut kirjatut kirjeet sisältävät lähes poikkeuksetta jotakin kivaa netistä tilattua, lähdin noutamaan lähetystä varsin innoissani. Arvaukseni osui oikeaan, peruukkejahan sieltä tuli ja tietenkin niitä piti päästä heti sovittamaan.



Alun alkaen lähdin selailemaan eBayn ihmemaata Tsukimi-peruukin toivossa. Heitin peruukin nopeasti leteille, jotta näkisin riittääkö pituus. Pelkäsin peruukin olevan lyhyenpuoleinen, koska kaupan kuvista oli vähän hankalaa arvioida pituutta, mutta olen tuohon itse asiassa erinomaisen tyytyväinen. Peruukki on kihara, koska joidenkin lähteiden perusteella Tsukimin hiukset näyttäisivät olevan melko taipuisat. Suoristan tuota kuitenkin vähän, koska tahtoisin hiusten olevan enemmän laineilla kuin varsinaisella kiharalla ja suorempi hius pysyy letissäkin vähän nätimmin. Lisäksi ajattelin lisätä kuitua, koska vaikka tämäkin määrä periaatteessa riittäisi, haluan lettien olevan enemmän... puff! Ja sitten pitää tietysti parturoida otsatukka.


ARRRR ME SO ANGRY
Pitkä blondi peruukki oli puolittainen heräte/riskiostos. Olin miettinyt aiemmin, että Orpheuksen otsatukka voisi kaivata vielä vähän lisätuuheutta, joten kun vastaan tuli tämä sopivan väriseltä näyttävä ja pituuteensa nähden halpa peruukki, se oli tietenkin pakko lisätä tilaukseen. Minulla kävi tuuri, sillä kuidun väri osuu täydellisesti yhteen Orpheuksen kanssa ja peruukki on niin ihanan tuuhea, että voin hyvin napsaista niskasta vähän pois ja käyttää sitä vielä johonkin muuhun asuun. Vaikkapa Tengen Toppa Gurren Lagannin Viraliin, joka on myös niitä pidempään houkuttaneita hahmoja. Olisin kyllä Viraliksi aika tappi, mutta kun... Viral. <3 ;_; Esim. Rap is a Man's Soul etc. Parallel Works -asu olisi niin kauhean kiva toteuttaa.


Ja viimeisestä olisi tarkoitus muokata Margarita/Lavie. Peruukeista tämä oli ainoa jonka väri poikkesi kaupan kuvista enemmän, mutta se ei oikeastaan edes harmita minua sillä ajattelin värjäillä sitä joka tapauksessa. Pitää vielä katsoa, pystynkö tekemään samalla peruukilla molemmat hahmot vai pitääkö uhrata tämä jommalle kummalle ja tilata toiselle uusi... Väri ei eroa häiritsevän paljon (etenkään jos katsoo Lavien muita kuvia), mutta Margaritalla on tukassaan aika paljon enemmän volyymiä.

Loppuilmoituksena pitää varmaan varoittaa, että viimeiset yo-kirjoitukset ja pääsykoetehtävät lähenevät uhkaavasti, joten blogi luultavasti hiljenee joksikin aikaa. Ehkä. Tai sitten ei, koska yleensä päädyn tekemään aina sitä mitä ei pitäisi, jos vaihtoehtona on koulutöiden tekeminen...

2 kommenttia:

 1. Viral. ;;3;; <3<3<3

  Ai että nuo parallel worksin puvut on kyllä hienoja, alkoi heti himottamaan tuo Simpan versio, why YOUUUU..! DDD:

  Viral-naamasi oli kyllä varsin ihana kun tunnistin heti, että mistä seuraavaksi puhutaan. 8D Hampaat vaan hyvän päälle niin oikein kiva (tappi!)Viral tulee sieltä. <3

  VastaaPoista
 2. Biitti: Juu, Minun kanssa kivasti Simonin teet~~~~ *hipsuttaa*

  Ja haha, hyvä jos epämääräinen elehtiminen meni edes jokseenkin oikeaan suuntaan! :''D

  VastaaPoista