perjantai 22. lokakuuta 2010

Hiljaisuuden lokakuu

Taisin aloittaa blogin pitämisen vähän huonoon aikaan. Lukion abivuodesta ja syksyn kirjoitusten päättymisestä huolimatta olen koulussa loppuvuoden kiireisempi kuin ehkä koskaan aiemmin, mikä tarkoittaa sitä, etten jaksa uhrata aikaani kovin moneen muuhun asiaan. Anteeksi siis tekstien puute.

Koulukiireistä huolimatta nakittauduin kuitenkin mukaan Cosplay.fi-hankkeeseen, koska haluan, että sivusto oikeasti saadaan pystyyn. Ensimmäinen IRC-kokous on nyt takana ja suuhun jäi hyvä maku. Veikkaan, että arvoisat lukijat ovat saaneet tarvittavat infot jo muualta, mutta mainostellaan silti:
seuraava kokous pidetään IRCNetin #cosplay.fi-kanavalla 21.11.2010 klo 18.00, kaikki kiinnostuneet ovat tervetulleita mukaan. Kanava on auki myös kokousten ulkopuolella, eli seuraan saa liittyä jos haluaa esimerkiksi muuten vain jutella reaaliaikaisesti suomalaisten harrastajatovereiden kanssa. Jos ohjelmien lataaminen arveluttaa, kanavalle pääsee myös web-ircin kautta. Ohje.

Aiheesta kiinnostuneiden kannattaa käydä lukemassa Voronan teksti, suosittelen myös uusimmassa Japan Popin numerossa julkaistua Rimpun kirjoitusta. Eikä pidä unohtaa alkuperäistä Anikin ketjua, erityisesti piirtotaitoisten kannattaa vilkaista kolmannen sivun ensimmäistä viestiä.

Vielä toinen, hieman enemmän jälkijunassa tuleva mainos: jos ette ole käyneet vielä katsomassa Lorenzon Cosplay Finland Projectin kuvia, ne löytyvät täältä. Allekirjoittanutkin löytyy sieltä Angel Starrina, samassa puvussa olen näillä näkymin tulossa katsomaan myös WCS-karsintoja.


Lopuksi lukijagallup: Jos kommentoit blogitekstiä (siis ylipäätään, ei välttämättä minun kirjoittamaani), haluatko että kommenttiisi vastataan? Miksi/miksi et?

Minusta tuntuu, että olen kauhean epäkohtelias jos en vastaa, mutta välillä en oikein tiedä mitä vastaisin. Haluaisin kuitenkin sanoa muutakin kuin "Kiitos kommentista." :c

3 kommenttia:

 1. Onnea ja jaksamista lukion loppuun, tässä vaiheessa kannattaakin keskittyä juuri siihen itse kouluun. Nimimerkki "oisin mä ehkä voinut vähän vähemmän cossata viime keväänä 8DDD"

  Mitä taas tulee galluppikysymykseen niin itse ainakin tykkään jos kommentteihini vastataan ja yritän itsekin vastata kaikkiin kommentteihin, jotka eivät nenän alta erinäisistä syistä karkaa. Tosin aina ei keksi kommentoitavaa ja se on ihan ymmärrettävää. Kultainen keskitie on jännä asia. B<_b

  VastaaPoista
 2. En usko, että kukaan loukkaantuu, jos heidän kommenttiinsa ei vastata - kysymykset nyt ovat luku sinänsä, mutta pelkät "hyvä teksti" -kommentit eivät omasta mielestäni välttämättä kaipaa kiitoskommentteja - toki on kiva tietää, että bloggaaja on lukenut kommentin, mutta ei se ole niin haudanvakavaa. :,D Joten jos jätät vastaamatta minun kommentteihini, niin no worries, en luultavasti katko välejäni sinuun. u_u7

  Tsemppiä ja jaksamista!~ Niin, ja ihanan utuisen kaunis tuo Lorenzon nappaama kuva sinusta.

  VastaaPoista
 3. Biitti: Kiitoksia! Enää muutama kuukausi, kyllä tästä selvitään! Ja jep, kultaista keskitietä armastamme.

  Vorona: Siis nyt heti kauheat draamat kun minulla kesti näin kauan vastata. :''D

  Kiitos ja kiitos kovasti sinullekin! *u*

  VastaaPoista